Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken utför



surfade utför

insöp uppvindar

njöt utmarker



luftade känslans

sångsvanesträck

mot lagrade lufthav



föll sen oavbrutet

men tanken i sig

med orden i ballong



en sagornas seglats




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-21 09:57



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Yvig text som leker med sinnet. Riktigt bra!
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP