Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VÄN

EN VÄN

En vän är någon
som vi vänder oss till
när vår själ behöver ett lyft

En vän är någon vi uppskattar
för vänskap och inget snyft

En vän är någon som fyller
våra liv med skönhet glädje
och grace

En vän gör världen som
vi bor på till en lyckligare
planet och spelar kontrabas

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-21 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj