Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LITET FRÖ

ETT LITET FRÖ

Ett litet frö för mig att gro
Lite jord så där ovanpå och min tro
Ett litet hål
Ett litet tramp inte snål

En önskan och så vad det med detta
Lite solsken inte sådan hetta
Lite regn
Så kommer en blomma fram
i ett vackert hägn

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-21 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj