Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sebastian, ditt hjärta glöder av kärlek

Sebastian Stakset, du är en sådan inspiration
ditt liv var så fyllt av hat, nu är du fylld av kärlek
du har låtit förlåtelsen fylla ditt hjärta och du
har personligen förlåtit folk du har gjort illa
som din mamma, och nu strålar ni av fröjd!
hela du är så förvandlad inifrån och ut
det syns i dina ögon för nu lyser de varm
man ser din stora förändring och man
hör i dina budskap tonen som sjunger i dur
den sanna som tränger in i djupaste själ
att ett stort mirakel har vänt upp ner
på ditt förut så kriminella mörker
och frigjort dig från bojornas tvång
befriat dig ut i ljusets bländade strålar
du är en ny skapelse renad från smuts
tvättad vit förlåten och börjat nytt liv
den glädje du bär syns starkt i dina kliv
du är ett tydligt bevis på att något
positivt enastående helt fantastiskt skett
ditt hjärta brinner av kärlekens låga
du gör allt för att hjälpa inspirera
människor som är fast i bojor av förtvivlan
uppgivenhet självmordstankar ångest
och massor av hat som förgiftat dem
att det finns en väg till sann frihet
och den vägen heter kärlekens väg
bless you Sebastian Stakset
du behövs mer än någonsin!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP