Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lek

 

Lek!
Leken!

Är livsnödvändig,
Inte minst för barn utan också för vuxna

Lek som är nödvändiga för barnens utveckling
Utvecklingen som gör baren redo till ett vuxen liv

Vuxna leker barn
Vuxna tar sig till sin barndom

Barn leker vuxna
Barn som leker vuxen lek

Lek!
Leken!

Och barnens rättigheter
Och barnens integritet

Står på spel
När vuxna LEKER vuxen lek med ett barn




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-11-21 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP