Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-07-10 00:49 av the wildcat (medlemsid: 79522) reviderad


Bakgården


har sett ensamhetens bakgård
de drömmande fönstren
sett törsten efter ljuset
solen och livsglädjen
har sett och brunnit för att
din trädgård åter ska växa
blomma med ett hav av blommor
så du åter står där med famnen full av ljus
och doftande blommor
kan bara se dina ögon
och höra din röst
din smärta har varit min
dina ärr har varit mina
jag kunde inte bära dina bördor
bara vara där utanför
Vägen till Golgata är stenlagd
med våra tårar
mitt tält stod utanför
ångest fick duken att bågna
När tältduken rämnat såg jag spåret
tältet hade vandrat natten igenom
fram och tillbaka
i väntan på din födelse

Din återkomst till livet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-21 12:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP