Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vänta

När omgivningen täcks av himla tårar,
När naturen strålar av färg,
När mörkret kryper närmare,
När bofinken kommer till byn.
När livet känns ensamt och kallt.
När kylan kryper in över allt.
Det är då man längtar mest till snö och advent.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.