Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SLITEN ROS

EN SLITEN ROS

Vårt liv är som en sliten ros
Inte perfekt men alltid vacker
Slitenheten representerar det hårda i
våra liv
De spröda bladen är det vackra och det
roliga i livet
En ung ros vars blad liksom kramar stjälken
är familjen,vänner som skydda,älska och
ta hand om oss

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 182 gånger
Publicerad 2018-11-21 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj