Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018.11.21 onsdag. I den hopplösa månadens namn.


Ljus i mörker

 

Min själ är blottlagd
Ja, i öppen dager
är mitt innersta.

Där mina tårar formas
kan alla se mig
dansa
de stora sorgernas dans

Och säg mig det
åter och åter
hur kärleken stannar till
vid min förtvivlan

Där spelar den sin melodi
som rytmen av ett stilla regn
det varma och livgivande.

Nu står glädjen i full blom,
trots det kompakta mörkret
är ljuset i min själ

Jag mår bra nu.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-21 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP