Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utopia

 

Vart finns vårt inre Eldorado
har sökt länge likt desperado

tvivel hopas i otal monologer
vet gör de andliga arkeologer

som grävt djupast in i teserna
format svaren i paranteserna

betrott sig av egen munkavel
tänk då svar står på vid gavel

vi ej få tillgång mot frid välva
innan vi först hittar oss själva




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-21 20:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Men vår inre kompass kan väl hjälpa
Den ska väl oss inte stjälpa
2018-11-22

  Fulbergarn
hitta sig själv i tanken

förde min tanke till denna sång

https://www.youtube.com/watch?v=kQeJW6n28fg

2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP