Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haikido

Nakenheten tar skrud
frigör sinnets hud




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 17:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint!
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP