Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som stärker


Goda vibrationer

Förnöjsamhet har ett eget centrum, man hittar
den genom närvaron i nuet.

Förtröstan handlar ofta om att våga vila i väntan.

Betraktaren ser förändringarna i nyanserna.

Ta hand om det som finns och ge det nya
förutsättningar. Återvinning!

För att växa och mogna behöver vi närheten
till människor som både kan bekräfta men också
bjuda på förklarande motstånd




Övriga genrer (Kåseri) av WyS VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-21 19:56



Bookmark and Share


  Spik
Precis så :)
2018-12-05

  Kim VIP
Låter som en själslig städning, som nog är minst lika viktig som den vanliga!
2018-11-28

  Lars Hedlin
Good Good Good Vibrations! :) <3
2018-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket goda råd...tack...
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP