Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gladlynta Schasmin tjoar och tjimmar

Nä men jag tänker se möjligheterna här! Det positiva med mina besvär! Mitt alkoholmissbruk ger mig möjligheten att hinka i mig massvis med skitgod sprit! Få förunnat att få möjligheten att förtära dessa mängder ljuvlig dryck. Trycker man dessutom i sig ost samtidigt är det som uppgjort för gastronomisk fest!

Och min vestibulit finns inget annat än att hurra för! Nu har jag ju äntligen en anledning till att säga nej till Guds skapelse åt kvinnan – kuken! Tack men nej tack, det känns som att du trycker in tusentals nålar i slidan när du trycker in din kuk! Dessutom öppnar vestibuliten upp en värld av möjligheternas analsex! Herregud! In med den i stjärthålet! Man kan väl inte få vestibulit i det också? Om så är fallet ser jag ändå bara möjligheter med det! In med kuken i munnen! Då kan jag legitimt tugga på den så jag får mitt eftersuktade köttintag tillfredsställt då jag annars är vegeterian!




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-21 21:39



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist