Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remi



Aldrig faller tåren så tungt
Som när hjärtat är skuret



Knivar i varandras bröst
Och ingen vill släppa taget



Förlorar jag
Så förlorar du



Min Akilles i din hand
Du avgör slutet









Fri vers av annapoem
Läst 280 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-21 22:55



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört vackert
Berörande
Beroende

Griper verkligen tag
2018-11-27

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och i beröring i minsta lilla del!
2018-11-22

    Bo Malte
sant...
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem