Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Vänskapens
öppna
andetag
Ditt eget val

Arvet som
löfte eller
boja

Det järnrika
blodets röst

Från en
generation
till en annan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-21 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP