Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar

Jag lyssnar inåt

efter ljudet av dina steg

i sanden som var mitt hjärta

ett svagt krasande ljud

en påminnelse om

vad som kunde ha varit

men aldrig blev

Jag lyssnar inåt

men möts av ilande tystnad

en obehaglig vinpust

av sandblandande tårar




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-22 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina