Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimridå

Far har alltid vunnit på triss, trav, trull
Men aldrig kysst en verklighet
Man kan inte vinna
Som kysst i verkligheten
Bara sluta bli kysst
Och leva kysslös, trisslös, travlös
Far kommer aldrig bli kysst
Inte ens av Jackpot
25k i månaden
Gubben kommer nog aldrig ens vinna




Fri vers av Adurge
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-22 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge