Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konst...

 

Livet!
Mig själv!
Och drömmarna!

Har jag bränt till aska

Aska blomstrade ord och konst
En tanke
Och tanken förblev till en känsla

Ord blev till konst och konsten blev till ord

Askan var inte aska längre
Askan kan tala
Askan kan känna

På smärta och ensamheten

Orden är konst
Konsten är en känsla
Känslan är den trasperanta Anda

Andan är livets kärna




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-11-22 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP