Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från hjärtat

Fnittret mellan revbenen
var inte kärlekens pirr
utan ren panik

Det är själen som gråter
den kluckar inte av skratt
utan sörjer ett liv




Fri vers (Fri form) av konstkick
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-22 11:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick