Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaga

Livet springer snabbare
än jag förmår

Jagar tankar
som vill flyga

Är fast i en storm

Skulle bara doppa tån i vattnet
Så där lagom, lite grann

Vem vet någonsin, någonting
När allt så lätt kastas omkull

Jag känner alltid för mycket
eller ingenting alls




Fri vers av Linadrake
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-22 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake