Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Café gästen

På café är skönt att sitta
och bara titta
På livet som kommer
och går förbi
och på gästerna som
är vi
Som sitter i våra egna
tankar
Utan att möta varandras
blick
Med hjärtan som banka
vi i oss vårt kaffe tanka
För att sedan åter hemåt
vanka
Längs vägar blanka




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-22 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP