Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljudkonst på Sjörapporten, skrikiga mountainbikeskivbromsar, potatis som kokar över


Besviken på Sjörapporten

Besviken på Sjörapporten

Rösterna duger inte
till ljudkonst

Jo, två damröster är behagliga nog;
den ena fullt ut brukad
vid det här laget;
den andra dessvärre försedd
med buller
som gör rösten obrukbar

De manliga rösterna
antingen skrikiga
eller förfulade
av tung skånsk dialekt

Med saknad minns jag
de tydliga, lugna
och värdiga rösterna
från förr:

Syd Utsira

Östergarnsholm

Rödkallen



och Bjuröklubb




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-22 15:03



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
Skön reflektion om rösters nyansskillnad som ju gör hela substansen i talad text.

Det ligger onekligen något meditativt i sjörapporten.
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP