Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Diskbänksrealism

Nu är disken klar

gör det varje dag

alla glada pensionärer

garvar,

men att det känns 

gott,

när man är 

färdig,

gynnar goda

plikter!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-22 15:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2019-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om vardagssysslan!
2018-11-22

    ej medlem längre
Duktigt att du hjälper till i köket!
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy