Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting på gång.

Jag har någonting på gång.
Jag pratar inte om ett kärleksförhållande, det har jag redan.
Vad jag inte har, men ibland får...
Inspiration, till poem, emblem och sångtexter.
Sångtexter mer sällan, så döm om min förvåning, när någonting jag var irriterad på, blev en gladlynnig låt, istället för rostande gnäll, i mitt huvud.
Och när jag kommit en bit på texten här på poeter, så kunde mitt klickglada finger inte riktigt orientera sig, och vips, så var allt som var skrivet borta.
Jag hade någonting på gång, och det försvann....




Bunden vers av Mim
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-22 17:04



Bookmark and Share


  danne //
Det är en härlig upplevelse, just för stunden. Lite så är det väl, hur snabb vi än är att samla tanken flyr den i ett nafs iväg någonstans, men den finns där kvar.

Vilket lockbete ska man använda sig ?
En fin tanke från dig Mim värt att ta till sig tycker jag :)

kram!
2018-11-23

    ej medlem längre
Stoff..
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Mim