Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tills döden skiljer oss åt.


Älskade

Kastad åt sidan
som rester av kött
uppäten, avfärdad, sjuk.

Sjungande, flackande dräpande hån,
glödande flugor och blommande strån.
Skräm bort min hjärna
och forma mitt skinn.
Ligg på mitt hjärta och gro.

Det krampar och svider,
har gett upp totalt.
Du fastnar och rämnar
för evigt, för alltid.

Tills döden skiljer oss åt.




Prosa av Vomitheart
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-22 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vomitheart
Vomitheart