Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyr

Jag går till jobbet
Men det känns som att jag flyr
Jag läser en bok
men det känns som att jag flyr
Jag lyssnar på en podcast
men det känns som att jag flyr
Jag tittar på tv
men det känns som att jag flyr
Jag springer en en runda
men det känns som att jag flyr
vad jag än gör
så känns det som att jag flyr
men vad är det som jag flyr från?
Snart dags att stanna.
Snart dags för det jag flytt från att komma ikapp.
Snart dags att känna
Snart dags att kanske förstöras
Snart dags att leva?




Fri vers (Fri form) av MarkoK
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-22 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MarkoK

Senast publicerade
Flyr
* Se alla