Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Vaknar upp med en fruktansvärd huvudvärk.

Försöker desperat att öppna ögonen, men gårdagens ölhinkande gör sig ständigt påmind. Händerna får ingen kraft, även om jag högt talar med mina armar för att få någon typ av respons. Efter några få men långa minuter går det lite bättre.

Nu har jag åtminstone lyckats sätta mig upp. Huvudet värker ännu intensivare än tidigare, men illaluktande andedräkt och svettlukt gör att hela situationen blir olidlig. Jag borde nog ta en dusch, men jag får nog vänta en stund.

Jag skulle nog ha gjort det bättre igår, om jag ignorerat mina kompisar och deras testosteron stimmade atmosfär.

Norrmalmspolisen och deras fyllecell behöver inte mig, inte längre iallafall.

Vad skönt det ska bli att komma hem.




Övriga genrer av SamuelP
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-11-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP