Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter två år stod du tårögd utanför

Tiden betyder ingenting
När man älskar
Övervunnen ilska
Smälter i salta tårars kyssar
Precis som igår
Säger du innan du går
Och mitt hjärta bultar
Under min tunna blus
Som du klämde på
Och skrattade min mun full
Av vackra tänder
Och jag längtar inte efter dig
Du bor inne i mitt blod





Fri vers av Sommarina VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-22 23:03



Bookmark and Share


  Kim VIP
En finurlig och levande liten text! Med munnen full av vackra tänder.....
2018-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en relation!
2018-11-23

  ULJO
KÄRLEK är ingen lätt match.
2018-11-23

  LinneaH
Jättefin!
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP