Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar


Livstrådar knyts,
Vävs samman
När en gyllene tråd brister
skapar en liten reva
Blir en del av mönstret i väven

Skimrande trådar möts
för att skiljs åt igen
Somliga bleknar, försvinner in i snirkliga mönster
Andra strålar med solens hela kraft,
Skapar skuggor, ger kontur åt väven

Hårda trådar med skarpa kanter trycker ner små tunna trådar, som nära nog brister
Darrar
Skälver
Bågnar under den tunga bördan.

Andra trådar tvinnas samman
Bär varandra och andra.
Skimrande trådar i livets stora väv
Den himmelska väven
Här och nu ser vi blott en del
Sedan ska vi se dess skönhet
så som den verkligt är
Skiftande i alla färger, alla toner

Trådar som löper genom tid och rum
Genom evigheten
Trådar
I en himmelsk väv.

Du och jag
En helig himlaväv





Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-22 23:06



Bookmark and Share


  aol
Gillas så fin,
2018-12-08

    carinamnm
Hjärta på den <3
2018-11-27

  morgonstjärna VIP
fin
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion