Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swisch, sworsch

Krimmeli krums
En liten krumbukt

Så ett skutt
Och runt-runt-runt-runt
i en snabb virvlande sväng
Swisch, sworsch
Fram med språng och en snabb gir
Gräs och jord sprutar

F O T

Nöjd stannar min trogne vän
Vid min sida
Så promenerar vi iväg
min hund och jag




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-22 23:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härlig rörelse i denna
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion