Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fika gör susen


Marsipan


Marsipan
är till för läckergommar
såna som jag

som ibland behöver
en stunds ro och vila

ta en kopp kaffe
med en god vän
och inmundiga en prinsess
med grön marsipan

Många fikastunder blev det
i livet efter dig
ett antal koppar kaffe och
en hel del bakelser

ingen terapi är nämligen så god som denna;
prata av sig medan man fikar
kunna skratta och gråta om vartannat

och på allvar bli lyssnad på

sörpla på kaffet
och låta marsipanen långsamt
smälta mot gommen


De läkte min själ;
dessa tre

kaffe
samtal
och grön marsipan





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-24 16:41



Bookmark and Share


  Pater Filius
Marsipan är super duper gott =)
2019-01-16

  Cikoria Blå VIP
Fint, rart enkelt och ändå med så stort allvar.
2018-11-25

  Larz Gustafsson VIP
"Inmundiga" - ett ord man inte stöter på så ofta.
Fint med dessa ovanliga ord.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP