Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku ute

 

 

vit morgonluft

bara träden andas 

 

ovan trafiken

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-23 07:58



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Helt underbar!
2018-11-24

  DavidM VIP
Atmosfäriskt och snyggt förmedlat.
2018-11-24

  Jaseph
Jag gillar titeln och trädens motståndshandling
2018-11-23

  Per Rydberg
Härlig senhöstkänsla!
2018-11-23

  Birk Andersson
stadsluft -
vi känner kärleken
till fossila bränslen
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP