Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättmedel

Det var ändhållplatsen
och du var ändhållplatsen
Jag höll nycklarna mellan fingrarna och du
höll nycklarna under näsan
Första gången jag träffade dig hade du inte sovit på
tre dygn
och såg saker som inte fanns

Jag fick alltid dina dreads i ansiktet
och dina tatueringar var alla
fula
skeva
ofärdiga
Men det var så jag kände mig så jag ursäktade dem
ursäktade dig

Jag ljög om att jag hade varit där
och snart flyttade jag in
I en liten flyttkartong
där det rann svett på väggarna

Du äcklade mig för du
luktade som tvättmedel
Ändå klängde jag mig fast
och det visste du
att jag alltid skulle göra

så du använde det till din fördel
lovade saker som lät bra
men som inte
angick dig

Vände på mitt aj
och låtsades som att du gjorde mig en tjänst

Sista gången jag träffade dig hade jag inte sovit på
tre dygn




Fri vers av defectionem
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-23 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

defectionem