Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill bara känna


Hud mot hud



Vill bara släppa taget
förlora mig bortom tid och rum

att få ligga nära
hud mot hud
inga måsten, inga beslut

bara här och nu
njuta fullt ut



Helena 2018-11-23




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-23 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så nära mig Du kan komma, jag menar vår poesi flyter i samma ådror.
2019-02-11

  tom boreland
jag kramar vovven
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW