Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han kan alla språk

 

Döden!
Talar ett ända språk!

Död!

Döden!
Kan alla språk!

Död!

Döden!
Kan allas språk!

Död!

Döden!
Har ingen religion!

Än död!

Döden!
Hälsar var och när som helst

Och verkställer döden!

Döden!
Inte sär behandlar människan enlig sin religion

Döde är kungarnas KUNG!

Döden!
Sätter stop på livet och existensen

Talar bara död!

Döden!
Är övermäktigt och sant

Livet!
Är falskt och slumpmässigt

Döden!
Kan vad livet inte kan

Gör att liv till död!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2018-11-23 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP