Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Noll meddelande!

 

Du( Naji)!
Har,

Noll röstmeddelande i brevlåda!
Noll mejl!

Noll missade samtal!
Noll inväntade samtal!

Ha ett bra uppkopplat liv
Hälsar Sverige

Och Gud jul!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-11-23 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP