Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vindar som gör nytta.


Ekoklimat.

Vinden blåste och drev kvarnvingarna runt
som gjorde att malstenarna krossade vete-
kornen till det fina mjölet. När vinden hade
gjort sitt for den vidare över vidderna, utan
sällskap av farliga utsläpp, utan att påverka
det omgivande klimatet.
Den kom, den gjorde nytta, den blåste vidare.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-23 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje