Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När "Sverigevänner" eldar på


Brandfacklor som är gjorda av barr...

 

...kan inte vara så roliga att vifta med.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-23 13:24



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En talande "brandfackla" för "Sverigevännerna"! ;)
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP