Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilar

Vi är som pilar
Vi är olika former
Vi ska hit och dit




Bunden vers (Haiku) av FridaWatson
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-23 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Fin, följsam, filosofisk, finurlig
2018-11-23

  cilax VIP
:)
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

FridaWatson
FridaWatson