Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

exspectans

över och förbi
innanför och bortom
där finner du mig
i min dimension av lycka

där jag kan se mig i spegeln
och verkligen älska den jag ser

bortom och inuti
utanför och just här
finner du mig som inte
är önskad och inte får finnas

här är jag en bit av en bruten värld
och skuggar alla leenden jag får

försökt ta steget
levt med viljan att förändra
ändå slungas jag in i cynismens mörka korridor

väntar på att just du
öppnar möjlighet att finnas
så jag slipper fortsätta söka

någonstans ifrån
mittemellan ett ingenting
och ett vakuum av smutsig luft

där är mina steg kvar i sanden




Prosa av Max Poisé
Läst 302 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-23 14:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
Relationer är komplexa...tänker jag när jag läser. Den inledande strofen är så bra och talande.

Du tangerar dubbelheten i sitt varande. Bra!
2018-11-26

  Boneyfrank VIP
Utmärkt ihopsatt. Bra skrivet
2018-11-25

  KattenKin VIP
Ett vackert vakuum som känns igen, men där, på riktigt är det inte lika fint som här i din text.
2018-11-24

  Niclas Petersson VIP
Mycket bra. Känner igen känslan av att leva i en parentes. Att inte leva riktigt på riktigt.
Gillar. Mycket.
2018-11-24

  WyS VIP
Tillit och väntan ger klarhet!
2018-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skaldat om väntan!
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé