Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det skiftar fort

Åh, att jag kunde ta mig upp i asken
när solen sjunker bakom husen
och stiga högre gren för gren
som talgoxen
för att behålla ljuset
och låta dagens sista strålar glänsa
på det svarta bröstet

Det skiftar fort från ljus till mörker




Bunden vers (Blankvers) av Olivér Joób
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-23 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivér Joób
Olivér Joób