Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat bild från Google


Black Frai Day

Hejsan alla goá poeter ,
gör som oss , slappa i soffan med nåt gott
plus en rolig film.

Vi önskar er alla en mysig Helg !!
Njut så mycket ni kan!!

Hejsvejs från Soligajag_1 .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-23 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP