Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Högtidsstund

Jag vet en punkt vid arbetsdagens slut
eller mot slutet av en längre ledighet
då gjort är gjort
det sänker sig ett lugn
inte beroende av framgång
tillräckligt långt till nästa uppgift
en lucka ut ur tiden
att betrakta livet uppifrån
skymningens siluett läggs över gamla siluetter
himmelen mörknar
lampor tänds
precis som förr
på andra sidan bäcken

Det är en högtidsstund för själen




Bunden vers (Blankvers) av Olivér Joób
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-23 15:56



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fint formulerat!
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Olivér Joób
Olivér Joób