Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara kär i nån som bara tar till hjärta och glömmer att ge tillbaka något. Jag gav mitt hjärta till henne och glömde att ta tillbaka det.


En verklig förälskling

Hur beskriver man en känsla?
Hur beskriver man en stämning?
Hur kan jag berätta för nån hur jag mådde eller mår med bara mina ord?
Du var inte där. Du såg inte vad jag såg. Du hörde inte vad jag hörde. Du kände inte det hon fick mig att känna.
Jag känner inte igen mig när jag ser på mitt stubbiga, långhåriga, ibland snygga/ibland fula ansikte i spegeln.
Hur kan jag kalla mig själv en ärlig människa när jag inte kan hålla mig till att vara en person?
Jag tyckte om mig när jag var med dig, det kanske är därför jag älskar dig, du får mig att älska mig.
Hur kan jag kalla mig själv en ärlig människa när jag trånar efter dig, fäller tårar för dig, men när jag åker till en ny stad med nya människor blir jag nån som du inte känner. Nån som får en snabb förälskling i en annan tjej. En annan som är lik dig på alla sätt som gör dig fantastisk, men en som är helt och hållet unik på alla möjliga sätt.
Hur beskriver man ens tankegångar?
Hur kan jag få dig att förstå?
Förstå att jag är allt det du tror att jag är.
Jag är den människan du lärde känna mitt i känslodjungelns stekande sommar. Men försök att förstå eller se på mig tillräckligt länge så att du ser att jag är en annan också. Jag är också han som röker cigaretter med morgonkaffet i en annan stad, jag är också han som super sig full på olika typer av sprit för att ha kul, för att glömma, för att fira, för att. Jag är också han som gör sitt bästa för att få andra att skratta även om jag måste offra mig för att få resultatet jag vill. Jag är inte bara jag, jag är den du vill att jag ska vara även när du inte vill ha mig.




Fri vers (Fri form) av NånNånstan
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-23 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NånNånstan