Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara

Plötsligt
bara så där
tanken svävade
om så för en sekund

Nog kan
det gå
men sorgen
sorgen blir svår

Varför kan jag
jag inte förstå
tanken som mig
slår

ett beslut
så lätt
oåterkalleligt




Fri vers av Magistern
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-11-23 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern