Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rörande de subtila spår av oss själva som bildas när vi andas ut en kall vintermorgon, kallat "kondens".


KYLAN TILL TROTS

Låt inte allt det andra kläckt
bli DIN andas dräkt
Låt din andes fläkt
bli din andedräkt

Som naken
är du oftast mera vaken
än som täckt.




©Anders Frankanberg Wester - 2018

(Härmed riktas i övrigt ett tack till profilen"Maria den fria", som varit mig en inspirationskälla till föreliggande text)




Bunden vers (Rim) av Anders Frankenberg Waster
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-23 19:52



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Mycket fin text fylld av visdom!
2018-11-25

  AiA Maria den fria
Närvaro-delar-odelat-fria-ande-tag

Andas-
Ödmjukhet-
Tacksamhet-
Kärlek-
Nu





2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster