Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅD- i stilla



Andetag
-ett i taget

Ande-tag
In o ut

I månljus
-jag

Stilla
-rikedom

Fridens
-ljus

Håret
-fritt

Naken
-glädje

Badar
-ljus

Salig
-dans

Helig
-viskning

Andas
-nåd

Slöjor
-lättar

Spirande
-liv

Evig
-enhet

Ljuset
-ALLT










Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 357 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-23 21:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Alltet är NU!
2018-11-27

  AiA Maria den fria
Fria att dela-ALLTet

<3<3<3
2018-11-24

    ej medlem längre
Wow
-Ryser
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria