Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har ingen aning i regel så jag markerar allt som "fri form" och tänker att så ingen vågar säga emot mig :D


Innan vi gick sönder

innan



vi gick sönder

var vi där tillsammans

en första gång som också var den sista

en gång alldeles så nära som vi aldrig mer skulle vara

vi två tillsammans, lyckliga, hela kanske, men framförallt tillsammans, på ett ställe du och jag

aldrig mer skulle vi vara som så, en gång alldeles nära

en sista gång som också var den första

där vi var tillsammans

innan vi gick

sönder




Fri vers (Fri form) av aloc VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-23 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP