Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ångest

 

"Herr Ångest" kör högtryck nu. 
Pressar på och stramar åt syret. 
Andas tungt. 
Kämpar och håller mig kvar. 
Står emot och är lugn. 
Normala hjärtslag dunkar på. 
Men där sitter "han". 
Envist klamrar han sig fast. 
Frigör mig! 
Ord som ekar i skallen på mig. 
Schhhh, andas lugnt. 
Det är bara "Herr Ångest" som hälsar på. 
Du är ej välkommen här.

 

Bild: privat fotokonst

 Text: repris från 2013




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-23 21:39



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om!
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale