Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heteronormativ småstadsnatt

Hon kom inte med i tv
När hon sökte till Idol - men
Hon är skarp som ett rakblad
Hon skulle få dig att blöda

Hon rör sig som en katt
Men du ställer inte fram skålen
Om du inte förstår vinken
Kanske du inte hittar vägen tillbaka

Hon smörjer alltid sin motor
Men drar ofta otursnummer
Domsöndagens klockor klämtar för henne
Men hon har redan klämt ur allt du har




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-23 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast